EbbaWear Gör smycken

2010-04-27 20:25:06   Smycken

Jag hade ett paket som väntade när jag kom hem!
Detta låg i det paketet, Dags att börja jobba !


Vill du ha ett armband, fotlänk eller något annat kontakta mig förmer info!

Ops: Billigt och bra kvalité


Pris: 69 +





Postat av: Tsukii

http://tsukii.se/2010/january/version-40-design-by-tsukii.html#comment



jag har EXAKT de ikonerna på min blogg, skillnaden är väl att du eller nån annan tjuv har bytt färg på dom, det ser en 10 åring också!



jag tycker att du börjar bli jävligt löjlig nu när du använder något som tillhör mig!

2010-04-27 20:47:14
URL: http://tsukii.se
Postat av: Tsukii

http://tsukii.se/images/2010/min_85786034.jpg



som du ser där har jag printat direkt från skärmen. Där ser du dagen jag skapade ikonen, till och med färgkoden jag blandade ihop finns med där!



Och jag skulle inte tjäna något på att ljuga om detta eller ens göra en skärmdump för att behöva bevisa dettaför dig, men jag hoppas du förstår att jag vill att du tar bort dessa ikoner som i detta fall tillhör mig. Och jag tror säkert att du inte är en person som tror att folk, i detta fall, jag, är en helt puckad idiot som går och säger till dig utan anledning, utan det är verligen jag som har gjort dom och det kan till och med alla mina läsare övertyga om. Jag har bett dig snällt nu och hoppas att du kan ta mina ord på allvar

2010-04-27 20:53:12
Postat av: Tsukii

jag sa ju från första kommentaren att jag menade klockan, pratbubblan och mapp-ikonen, så vilket missförstånd snackar du om? Du kanske bara tog tillfället att agera ditt personliga påhopp och kastade ur dig all skitsnack och fula ord, för att sedan säga missförstånd? Är du rolig eller?



Och ett tips till dig, eftersom du säger att det nästan alltid blir missförstånd, lyssna på vad folk säger, kolla upp saker och ting, håll dig ifrån personangrepp och dumma ord så klarar du dig längre!

2010-04-27 21:20:47
URL: http://tsukii.se
Postat av: Sara ~ Candis

SV. Du har fortfarande ikoner kvar vad jag ser. Men samtidigt om du missförstår så ger inte det dig rätten att bli snäsig och elak mot henne och om hon ber dig snällt att ta bort dom så varför beter du dig då som en skitstövel??



Snyggt namn du har :P inte likt alls :P

2010-04-27 21:23:12
URL: http://candis.se
Postat av: Sara ~ Candis

SV. Och din kompis är: http://styleblogg.se vars blogg inte ens funkar :P låna?! Skulle du lämna tillbaka dom sen eller?! Haha allt låter så jäkla sjukt. Istället för att bara be om ursäkt direkt och ta bort dom :P

2010-04-27 21:40:24
URL: http://candis.se
Postat av: Anonym

Haha men hallå? Du gör en massa jävla påhopp, kastar ur dig fula saker, ber om ursäkt och nu börjar du tjöta igen? Vad i helsike liksom? Lägg ner det? Jag har inte ens hotat dig, sluta inbilla dig påhopp och hot, snälla, du börjar bli riktigt jobbig som får för dig allt detta.

2010-04-27 21:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?
Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Ditt ord:

Trackback