BYTT BLOGG

Tryck på bilden för att komma vidare!


Smyckes Kollektion 1



Prislista
1: Armband med pärlor och snäckskal (nickel) 79:-

2: Fotlänk i äkta silver 129:-

3: Hello Kitty dubbelvirat armband i nickel 100:-

4: Äktasilver armband med peace märke 150:-

5: Ring med sjömansknapp (nickel) 59:-

6: Chanel ring (nickel) 200:-


Vill du ha mer info om storlekar m.m kontakta mig på [email protected]
Är du sugen på att köpa något utav dessa som finns ovanför, Släng iväg en kommentar såkontaktar jag dig via mejl!


Solig cykeltur

Nu är jag tillbaka från en jätte varm härlig cykeltur med världens bästa mamma! Vi handlade lite saker till i morgonens grillning så nu är det gjort ! Nu väntas en god lunch och ett glas mjölk (laktosfri) Sen ska jag sätta mig och arbeta med smycken ! Min kollektion kommer upp snarast. Ska få ihop lite olika smycken som man sen kan välja !  Det lär bli olika varje gång men finns det något som ni verkligen vill ha och lagret är slut så säg till så köper jag in fler !
Hörs mer sen! Double kisses


Godmorgon!

Nu är jag pigg och vaken. Tyvärr så är vädret inte det mysigaste så jag ska ut och cykla med mamma idag! Sen tar vi en tripp till systemet för i morgon är det VALBORG ! Mina planer inför i morgon är att samla mitt lilla gang bang och sitta och grilla och dricka gott samt ha jävligt roligt ! Får hoppas på att vädret blir bättre i morgon än idag då :P

Nej nu ska jag äta frukost sen ska jag jobba på mina smycken!
Double Kisses



kvällens film





dagens sista inlägg !

Nej nu får det vara nog för idag. Eftersom jag har hållt igång hela dagen så är jag super trött nu.
Så jag ska nog kolla på film och sen sova för natten! tänkte berätta lite om dagen iaf !

Idag så vaknade jag som sagt väldigt tidigt, runt halv 9 var klockan när jag slog upp ögonlocken.
Jag åt en nyttig frukost och gick sedan ut och joggade. Sen kom jag hem duschade och fixade mig och mötte upp min syster för att åka till farsta! Jag bytte min klänning och mina underkläder jag fick med mig hem igår ;P Sen vid 4 tiden åkte vi hem och när vi kom hem så väntade middagen på oss. Sen dess så har jag bara försökt hållt mig vaken och nu är tiden inne för lite sleep ! I morgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska börja dagen med min nya rutin iallafall ! Promenader och nyttig frukost ;) Nej time too sleep good night





Dagens shopping :)


Dagens !

Nu ska jag möta upp min syster för sedan åka till Farsta för att lämna tillbaka lite saker och shoppa nya! Jag ska till GT för att lämna tillbaka klänningen som finns i bloppisen! Jag hade missat att det var 30 dagars bytesrätt så jag ska byta till något annat snyggt ! Men här kommer dagens geek look !









Godmorgon Sunshines

Nu är jag vaken, Väldigt tidigt dock !
Men jag ska äta en god och nyttig frukost och sen ska jag ta min cykel och ut i den sköna solen! Så jag får lite träning, Eller så går jag ut och går, vad är bäst tror ni? :P

Aja, nu ska jag äta frukost!
Double kisses




Godnatt mina sköna!

Nu ska jag pyssla ihop några armband inför bloppisen som kommer inom kort !
Så det blir sista inlägget för idag, jag är trött så jag ska slappa lite nu ! Vi hörs mer i morgon.

Double kisses!


Kvinnan som hatar kvinnor

Jag älskar tjejer. Alla underbara jävla tjejer ! Vissa vill man skjuta och vissa vill man ligga med, För alla är så underbara! Håller ni inte med?

Nej, usch för tjejer. Det är alltid dramatik bland tjejer, dom ska alltid vara inblanade i skit och skapa problem och bara göra saken värre. Jag får nog av alla dom här brudarna som aldrig ha en lugn stund. Hur orkar ni bråka och tjaffsa och bara blanda i er in i bråk eller tjaffs eller vad nu saken handlar om! Det är så sorgligt så det är roligt, haha sorry !

Nej men nog om tjejer, nu ska jag jobba!


HAHAHAAHHHAHAHA

vad mer ska jag skriva?

EbbaWear Gör smycken

Jag hade ett paket som väntade när jag kom hem!
Detta låg i det paketet, Dags att börja jobba !


Vill du ha ett armband, fotlänk eller något annat kontakta mig förmer info!

Ops: Billigt och bra kvalité


Pris: 69 +





dålig update

Sorry så mycket. Men jag och baby åkte in med 11 tåget. Jag mötte upp mamsen och vi åt lunch på kina resturang och sedan shoppade vi! Jag har hållt igång min kropp från 12 till - 18.40 exakt ! Nu sitter jag hemma i min säng och är super trött och ska trösta mig med en damsugare & chockladboll yummie. Sen blir det Supernatural som gäller nu ska jag bara slappa! Och i morgon är det full far igen ska in och shoppa då med. Men ska även luncha med min vän Shibby som jobbar i haninge! Så det blir super mysigt.

Nej här kommer mitt fynd!



Här är min dag !


Like this !


dom 3 vännerna och Jerry







baby

jag älskar dig

i ♥


Vart ingen shopping för min del idag, Men det gör ingenting! Jag hade en mysig dag för övrigt med min baby.
I morgon blir det stan som gäller hoppas jag får med mig hem lite saker! Tänkte kolla runt lite efter ringar och armband! Mina lovers på bild ovanför :)



ingen shopping!

Jag och baby hade ett litet tjaffs i morse så min shopping dag vart inte av! Men jag fick han att stanna hos mig, Så vi ska upp till Centrum för att kika runt lite och så! Nej nu ska vi ge oss iväg men vi hörs lite senare. Då ska jag jobba på en ny design :) Tänkte köra lite gratis designer också! Men det kommer nog upp senare i veckan! Vi hörs

Double Kissies




Chanel

Jag hittade mina gamla chane lörhängen idag, Ett utav dom var sönder så jag pysslade ihop det på en ring jag hade :) Fiffigt va? Tycker det vart ganska okej ändå! Vad tycker ni? Något ni skulle kunna använda?



i ♥ tattoos


EbbaWear Gör smycken

Fotlänk i silver.
Faith, Hope, Love
Lagerstatus: 1st

Kontakt: [email protected]



Portfolio: Bloggdesign

Tyvärr så hittar jag inte fler bilder :/

ta en titt i den nya kategorien :)

Portfolio: bloggdesign Allt du behöver göra är att klicka på länken :)

.

Godmorgon Gullungar!

Jag har sovit som en stock inatt, nej där ljög jag ! Baby har hållt mig vaken starkt. Först snakade han sedan så blödde han näsblod. Och någon gång under natten vaknade jag utav att han pratade med mig. Den jäveln lät mig aldrig sova ^^ Hoppas ni mina älskade bloggläsare har sovit bättre :) om inte, varför?


Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag ska få med mig min syster på en cykeltur eller något.
Jag vill ut och göra mig fin i solens solstrålar! Plocka blommor och bara njuta av att solen har kommit fram. Det kan ju börja snöa när som helst liksom, Och det vill jag verkligen inte. För jag är förberett inför sommaren nu!

Nej nu ska jag väcka baby och äta frulle.
Vi får se vad vi gör idag! Hoppas på min idé går att uppfylla! Men känner jag honom rätt så blir det att ligga i sängen och kolla på film. Men det kan han glömma. Tror jag måste bli mer bestämd och dominantare ;p eller vad tycker ni?


Double kissies


Förvandling i bloggen!

Nu ska jag testa på nya saker som jag aldrig testat förut. Nämligen ikoner i bloggen och lite annat mysigt.
Ha ögonen öppna för ny design ! Jag har börjat men jag vet inte hur jag ska ha min header så det kanske dröjer innan den kommer upp, men jag har lagt till lite små kraff än sålänge.

Baby har gjort illa foten och ligger just nu i ett varmt bad, När han är klar så ska vi ha en mysig filmkväll!
Stackars min baby, jag får nog pyssla om honom och skämma bort honom lite ikväll så han mår bra i morgon ;P
Visst är jag en underbar flickvän? Nej åter till design och pyssel !

Ps: Det vart thai mat idag, supergott !


i ♥ my baby

Nu är jag hemma igen eller jag & baby är hemma igen, han drog tidigare från Huddingedagen så det var ganska skönt. Och jag lämnade tillbaka mina leggings och köpte en tunika istället, på rea faktist ! Så jag kom hem med ett nytt plagg iallafall ;P Nu ska jag äta lunch en ganska sen sådan men jag är super hungrig. Jag har pysslat på Emelies design igen, jag fixade dit lite små detaljer men ni hittar dom nog om ni går in och kollar igen, ni hittar hennes blogg i några inlägg ner i bloggen.
Vi hörs senare, Double kisses ♥



hey soulsister

Måste bara berätta om mitt och babys äventyr iågr.
Vi drog till fotbollsmatchen som Bobbo spelade här i nynäs, påväg det börjar det regna men det stoppade inte mig. Där emot så var Baby grinig över det men det gick över ganska fort. Där på matchen så träffade vi Emli & Carro vi hade super trevligt. Sen åkte vi hem och tog ett varmt bubbelbad och kollade på film.

Idag så ska min baby stå i huddinge centrum för att sälja, han har redan åkt btw. Jag ska lämna tillbaka mina Leggings igen och köpa nya förhoppningsvis ! Jag ska åka till Huddinge runt 12 för att kolla min baby vara duktig.

Men till frukost så vart det kyckling och cream fresh paprika, chili och jordgubbs proviva. säg vad ni vill men det är ganska gott ;)

Nej nu ska jag pyssla med en Design :)
double kisses ♥



Klicka på bilden

För att komma till Emelies blogg ;)


jag idag


Design Till Emelie Klar

Nu är äntligen Designen till Emelie klar! Jag har inte hunnit satt in den på hennes blogg ännu men ni som är nyfikna kan ju kolla hur dte blev på min testblogg :) Är du själv intresserad utav ny design så hör av dig !


Vackraste Emelie Stumpan!




Rubrik

Nu är jag hemma igen och fick med mig Baby också :)
Jag sitter och håller på med Emelies design fortfarande, den vill inte vara som jag ill att den ska vara så jag tänker inte ge mig. Den ska se ut som bilden i mitt huvud !

Idag så har jag hunnit med massor, Jag ringde pappsen så vi åkte till arbetsförmedlingen, jag skrev in mig sen bytte jag mina leggings till storlek S men det visade sig att jag ska ha M iallafall så måse byta dom igen. Sen så åkte vi till CoopForum för att handla och då stötte vi på Jonna som jobbar där och bad mig och min syster lämna CV så vi handlade klart åkte hem och hämtade CV och åkte tillbaka och lämnade det.

Nu ska jag fortsätta med Designen :)



Malmö here i come

Jag har ansökt till Frisör skola nu, Men den ligger i Malmö men stoppar det mig? Nej verkligen inte.
Jag hoppas på att jag kommer in och då bär det av till flytt och jag hoppas min älskling vill följa med mig annars blir det lite knasigt. Men jag hoppas verkligen på att jag kommer in och sen är det bara ansöka om studentlägenhet !

Nej nu ska jag fixa mig och sen dra till centrum i dessa 17+
Puss



Godnatt

Jag är ännu inte klar med designen, Men nästan!
Jag har lärt mig mycket nu iallafall, kanske ska göra om min till en riktigt snygg än?
Aja nu säger jag godnatt, jag gör klart designen i morgon och sen är det massa annat jag ska fixa klart, ska bland annat lämna tillbaka lite saker som jag köpte idag. Menmen vi hörs mer (idag) Pusspuss



Design till babe

Jag håller just på med en massa saker, Ska göra en design åt min lilla gullunge Emelie, det är inte första gången jag brukar vara hennes Designer så jag vet oftast vad hon vill ha. Men iallafall det blir nog inte så mycket mer bloggandes efter detta inlägg, Photoshop kommer nog ta upp all kvällens tid innan ögonlocken faller ihop helt.  Annars hörs vi mer i morgon, ännu en tidig dag att kliva upp. aja sådant är väl livet, bara att vänja sig antar jag.

Stora pussar sålänge.

Till dig darling

Jag fick bara lust att skriva ett litet inlägg om min fantastiska prins som går igenom så himla mycket med mig. Vi löser alla problem som kommer i våran väg. Du finns alltid där och ställer alltid upp, vad det än gäller så står du vid min sida. Du är den enda personen jag litar på till 110% och mer. Du är den underbaraste människan jag har träffat på och den läckraste också btw.. Tänk att vi har varit tillsammans i över 3 år nu. Det är sjukt älskade, vart tog all tid vägen? Vi har missat så mycket känns det som, Åren bara försvann, menmen sådant händer snart är det lön och vi förlovar oss. Sedan bär det av till Paris och din student. Sommaren kommer och vi kommer ha den underbaraste sommaren någonsin. Det blir många resor i år ! Söka lägenhet och förhoppningsvis FLYTTA hem ifrån och slippa alla dessa problem ;P haha men i ärlighetens namn vill jag bara säga att jag älskar dig, du är min värld och min bästa vän!


dags för chocklad och film

Nej nu så vill ögonen inte hänga med längre, Jag ska nog ta en bit chocklad och sätta på en film, vad säger ni om det? Juste en påminnelse till alla spammare där ute. När ni ser att jag har bloppis och ni ocks har det så sluta spamma. Jag tarbort alla sådana kommentarer. Gör inte reklam för eran bloppis på min blogg. Skaffa besökare på annat sätt ! Jag hatar er spammare ;P

Alla vill ha mina besökare för jag är så jävla snygg,snäll och bäst! I know.
Men det kommer aldrig hända. haha nej skoja

Vi hörs lite senare, Puss på spammare



Middag

Nu ska min familj äta middag, Kött & potatis !
Efter det ska jag nog sova lite middag, jag gick upp så himla tidigt idag och somnade väldigt sent.
Nu ropar mamma att maten är klar. Hörs

Detta visste ni inte om mig.

Jag sover aldrig naken.

Jag har planerat när jag ska föda mina barn

Jag är arbetslös och går inte i skolan

Jag har världens bästa familj + pojkvän

Jag älskar Mamma Mia filmen

Jag skulle kunna döda för Johnny Depp

Jag har gett min pojkvän en paris resa i student present

Jag hatar inte kissie, hon är underhållande

Jag tycker inte om Blondinbella, hon är för gammelmodig

Kenza är Vackrast i världen

hahahha ;P seriöst det vart ^^


Favoriterna tillbaka i garderoben

Äntligen så har mina älskade linnen kommit tillbaka till garderoben, Dom flyttar söder ut när vintern kommer som fåglarna. Men äntligen äntligen har dom kommit tillbaka. Juste jag såg idag på H&M att dom fått in nya färger av dessa linnen. Nu finns det blåa linnen med något sött på kollade inte så noga, Men det kommer nog också få flytta in hos mig närmare sommaren.




home alone

Nu är jag hemma efter en super dag med min mamma. Vi åkte till Haninge och kollade runt efter det jag kikat efter på internet, men hittade endast en sak där ifrån och det var ett skor från H&M, Men jag fick med mig mer än så. En kjol, en klänning, leggins och nylonstrumpor :)

Nu ska jag kika på förlovnings ringar! Snart är det lön.
Duble Kissies



outfit


godmorgon beautiful

Tidigt jag är uppe idag va? Jappjapp det är jag för att vara Candy!
Men jag har faktist en anledning och det är att jag ska iväg och luncha med min älskade mamma och sen ta en shopping tur. Så jag ska hoppa in i duschen nu fixa mig lite snabbt och fara iväg. Men vi hörs senare under dagen!

PS: DET HAR SLUTAT SNÖA!

Duble Kisses





Favoriterna tillbaka hos Nelly


HAHAHAAHHHAHAHA


roligt !

jag älskar sånna här kommentarer, älskar bara hur folk orkar alltså!
Fortsätta " Bella" för jag skrattar bara åt dig. Jag känner ingen Bella och ingen Bella känner mig så egentligen vad fan vet du? Aja tycker bara det är kul, Som jag sagt tidigare kommentarer jag tar illa upp ( Menar nu inte denna såklart) Men dom kommentarer jag tycker är lite grova eller onödiga kollar jag ip nummret på så har jag namn, adress och hela köret! Så söta små flickor där ute. Jag vet vart du bor


hahahahhahaha. SÅ HIMLA KUL !




det går bra nu !

Stanna gärna kvar älskade läsare!



klagomål på frakten!

Sorry för jag hade så högt pris på frakten, Men det har sin anledning !
Jag sålde en jacka som jag inte tyckte var så stor men den vägde över 1 kg och frakten vart 300kr och köparen hade bara betalat 90kr för frakt.  Men tack till Tina som gav mig info om att det finns ett M/L paket som klänningara får plats i och därefter blir frakten bara 30 - 45kr

Åter till mig som är så känd ;P Jag kollade runt och hittade min tatuering på denna blogg :)
tycker jag var lite kul faktist ! kika in här

Nu ska jag gå igenom min mail, och sedan fortsätta med en header!
Glöm inte att kolla i kategorien  Bloggdesign & Säljes


Puss





Jay Z


bilder från helgen


gamla godingar






bakat idag !

Min kända kladdkaka & grädde !

uppdrag

Jag har fått ett uppdrag, Jag ska nämligen göra en design nu till Tvilling bloggen ska bli super spännande, hoppas dom tycker om mitt jobb sen, Nej jag ska väl sätta igång nu. Nu får resultatet när det är klart.




music baby

Edward Maya - Stereo Love


Owl City - Fireflies

Rihanna Ft Lady Gaga - Silly Boy


dagens sms.

Från: Mig
Till: Älskling


Innehåll

Ta körkort, börja jobba och fixa en lägenhet. Snälla <3

Svar: Ja det är det jag planerar <3<3<3



Puddie ♥


shopping inför Paris !

Detta ligger högst upp på önskelistan! Tror jag ska klicka hem det i morgon då är det ju 10% också ^^





-.-

Allt har rasat samman, vart tog min värld vägen? Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vem jag ska tala med. Jag litar inte på någon. Jag vill bara sticka ifrån allting och aldrig mer komma tillbaka. Vad har hänt? Det försvann så fort och så hastigt. Jag är rädd ! Jag är rädd för att aldrig mer kunna lita på folk.

..

Jag är besviken, chockad och jävligt ledsen. Detta tar fan priset, Det är privat och jag kommer aldrig nämna vad som hänt. Men tack älskling att du tar mitt parti och inte din familjs! Jag älskar dig så oerhört mycket.
Det blir en pause i bloggen beroende på mitt humör. Men jag hoppas innerligt vi hörs snart igen.

Studentskiva

Nu bär det av till studentskiva, ska fixa mat med grabbarna sedan dra oss vidare till Pure. Vi ses där om ni känner någon såklart! Ha en super trevlig söndag annars. Puss

Godmorgon!

Nu är jag pigg & vaken och desutom nästan helt klar! Jag ska bara kamma håret sätta på sminket så är jag helt klar sen, just kanske lite frukost i magen också. Vii ska åka till IKEA idag som sagt, taxin kommer klockan 11 och plockar upp mig och baby, på tal om baby är han nog den segaste och tröttaste människan som lever. Nej ju ska jag väcka honom sen få mat i magen. Vi hörs senare! Puss ♥


Ny Design uppe

Vad tycker ni? Själv vart jag grymt nöjd, vet att kvalitén på texten vart lite dålig. Men jag orkar inte fixa det faktist! Nu får det vara nog. Nu ska jag mysa med Baby så det blir inge mer bloggandes för mig idag. Vi hörs mer i morgon..
Love ♥



FÖRE & EFTER




leker i ps

Leker lite i photoshop. Jag vill verkligen få min header klar innan jag åker till Baby!
Men vi får se jag ska försöka fixa något enkelt ! Ni får se hur det blir :)

Klar för dagen.

Gud vad mycket jag har hunnit med idag. Jag har både shoppat fixat håret på både mig och min syster, Och fixat naglarna + att bloggat ganska mycket iallafall ;P Nu är jag klar för fredagen och den ska jag spendera med Baby som ligger här i sängen bredvid mig. Det blir en riktigt mysig fredag idag, eftersom vi har en lång helg framför oss..

Imorgon bär det av till IKEA & till Nicole för att hämta min bebis!
Sen ska jag och Baby tillbringa helgen hos honom & på söndag är det då Babys studentskiva som jag laddat upp för.
Jag kommer vara den snyggaste bruden där, Det kommer göra honom stolt !

Love ♥


Studentskiva på söndag!

Tillbehör :)




shopping !

Nu är jag hemma från centrum. Det vart shopping såklart. Nu är baby här och jag ska färga håret och göra klart min header. Vi hörs lite senare! Pusspuss

Godmorgon

Min älskade mamma hade talat om för mig igår att det skulle snöa idag. Och när jag vaknar av oro för att se snö när jag drar upp gardinerna.. Men det var inte vitt någonstans! DET KOM INGEN SNÖ !!!!!! Men det regnar men det gör faktist ingenting det skulle naturen behöva efter 7 dagars värme och inge regn. Så¨Nu känns det verkligen som Sommaren är här. Igår var det 23 + ute här i nynäshamn ( solen såklart) Men det blåste lite ;P

Nej nu ska jag inte tramsa mer, ska äta frukost och sedan fiffla med en header;P Jag vart inte nöjd med den jag gjorde igår.. Sen ska jag köpa mig en klänning ! Och senare idag kommer Baby hit. Love ♥





medans ni väntar

Så kan jag ju skryta med att jag dricker vaniljte och äter tunnbröd. Mums !
Min header är typ klar, tror jag så den kommer upp snart! Jag måste kolla ifall det blir bra annars gör jag en ny i morgon :P

lite seg med uppdatering, Men jag tänkte vis lite inköp jag har gjort som jag inte visat er ännu :)



en rosa klänning från GT till babys studentskiva !


Nya armband !



ny design!

Nu ska jag börja med en ny design hade jag tänkt. Lite nya bilder och en snyggare stilrenare!
Stillmall & kodmall kommer vara kvar kanske byter ut vissa småskaer som ni kanske inte lägger märke till. Men iallafall den huvudsakliga grejen är Headern som kommer upp i idag eller i morgon! Vi får se jag ska nog ta god tid på mig denna gång :) Så jag blir riktigt nöjd ♥


dagens loook


min dag i bilder


Härlig utsikt över Nynäshamn.. Fattas bara gröna blad på träden, Snart sommar äntligen!



Jag & syster min, love love


Fyfan vad snygg jag är på denna bild ;P Haha riktigt mysig ändå.



Jag älskar verkligen när detta händer mig. Nu kan jag köpa det jag ville utan att få ångest!

Thanks Lindex & Kicks.



15 April

Hej alla glada :)
Jag vaknade för en stund sen och sitter nu klar för dagen. Jag ska spendera den härliga 15 april i solen med min syster. Vi ska ta en promenad och bara njuta! Vi hörs sen :)


time to sleep


sanningen

Man säger att ingen är perfekt, men jag tycker faktist det finns en person som har det perfekta utseendet! Såklart är hon inte i orginal skalet, operationer har gjorts men man vill väl ha ett bra självförtroende? Hur som helst är denna person som jag tycker är perfekt på utsidan Natasha Peyre hon har det fläckfria utseendet enligt mig. Jag skulle göra ad som helst för att vara lika vacker som henne. Hon verkar vara en underbar person också. Jag läser hennes blogg väldigt ofta och den är hur bra som helst. Man blir ju avundsjuk så fort man ser bilder på henne, hur bra hon har det i värmen och hur jävla vacker denna unga kvinna är. Jag blir galen :P Aja har du inte läst hennes blogg kan du göra det här :) Natashas Blogg




Loka likes Africa

Någon som provat på dom nya smakerna ifrån Loka? Det har jag jag har testat alla tre faktist och jag måste säga att när man känner smaken i munnen då kommer vår känslan! Jag tycker Loka Likes Africa är en riktigt vår & sommar dryck. Man kan ju inte direkt sätta fingret på vad det smakar men det finns i tre olika smaker, Citron, Melon & Mango ! Min personliga favorit är mango såklart. Vet inte varför jag tycker bara den passade ihop med resten ;P Citron får lägst poäng utav mig för jag vet inte den smakade lite konstigt tycker jag.. Någon som inte har provat på ännu? Gör det nu !



min dag i solen!








ut och cykla !

Nu ska jag ta min cykel och möta min syster för sedan ut på en cykeltur i det fina vädret :)
Vi hörs mer när jag kommer hem.

i ♥ proviva mango


Morsning snyggingar!

Jag vaknade precis :) Candy just nu..







the sims 3

Jag har tråkigt, mamma har slutat jobba och jag ska spela thesims 3, Jippe vad man kan ha kul ibland ;(


just nu i mitt hem..



Jippie !

Jag sitter och spelar the sims 3 som bara den. Nej nu ska jag tillbaka till spelet och alla nerladdningar av kläder m.m ! Hörs :)

Söndag

Idag så ska vi ta en fika med pontus. Vi ska snart göra oss i ordning och möta upp honom i handen och ta en fika. Sen bär det väl av till något roligt förhoppningsvis ! Nej har är lite roliga klipp från igår :)





testade en ny sminkning.

en lite skuggad make-up med bruna färger ! I Like 


min kväll :)







Jag just nu





mamma: be mig aldrig göra om detta


Mamma bad mig göra potatisgratäng, Och ja jag gjorde det efter 45 minuter i 250grader så såg den ut såhär. Men den smakade gott och det var bara det övre som var bränt ;P



dags för mig att laga middag

dagens middag är ytterfilé med potatisgratäng ! Mums, Hörs efter matlagningen!
Puss 



detta blir min fredag!



En kväll med Shibby, Puddie & Baby 

-.-

Jag vaknade nyss. Men min bebis sover fortfarande så jag får återkomma ;P


till dig älskling!

hm, lovade dig ju ett inlägg så nu får jag väl ta och skriva det då!


Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig Jag älskar dig 

/ Din älskade





Rösta på min snygging!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Godmorgon!

En ny spännande men inte lika fin dag. Det typ regnar ute vilket suuger. Aja vi ska till haninge nu för att shoppa lite. Sen ska vi träffa puddie :) Sen får vi se vad som händer under resten av dagen!
Puss



Keep on walking

Nu är jag och min baby tillbaka, vart inga bilder för vi åkte till centrum och vände lika snabbt ;P
Men jag tänker bjuda på några av mina finaste minnen iallafall !  Njut :)

Gotland 2009, En hemsk historia men med 2 älskade personer.
I sommar är vi tillbaka ;)


Jag och min älskling, du betyder allt för mig min evigt bästa vän!
Alla tider med dig är underbara, vaje minut med dig baby är värdefull.


Landet, varje sommar med otroliga minnen. Jag älskar det stället.
Människorna och allt man kan göra. Älmsta natta och hela skiten! Super kul..


Denna kväll saknar jag så himla mycket, hela gänget så underbara!
Vi har fortfarande sjukt kul, men denna kvällen är oslagbar.


Alla roliga stunder hos roger. Här som ni ser ska vi visa upp våra älskade tatueringar.
Jag, Miccis, Och min bfff ! Saknar vissa stunder hos roger, Men man måste gå vidare ;)


Min bästa resa hitills, det var när jag fyllde 18år och vi åkte till venezuela.
Underbart vackert där och jag ska dit tillbaka ! På bilden är jag & min syster som njuter
med en varsin drink från poolbaren !


2007, när jag fann min baby. På hans landställe! Tillbaka varje år sen dess.
Underbart ställe, Och underbara minnen !


Jag testade att snusa första gången, Och det gick bra ;)
Älskar denna bild btw.





;)

Jag och min baby har precis ätit frukost och nu ska vi svänga förbi centrum för jag måste köpa nya underkläder. Jag skulle egentligen träffat Liv & Nicole ju men det blev inte så för mig för jag måste ju vara hemma till klockan 4 ! Men vi bestämde nytt datum oc tid så det känns bra, saknar verkligen dom, Eller mest liv ^^
Aja vet att dte inte blivit så himla mycket bilder nu idag & igår men jag ska bättra mig, Min b-friend tycker bloggar är jobbiga och fåniga när man fotar allting man gör, Men så är det han får stå ut ^^ Eller hur Puudiie?

Hörs sen lovers ♥



data, baby & chocklad !


middag ute.

Nu blir det middag ute, ska vi äta thai, pizza eller kebab?
tror det blir pizza ;P

-.-

Vad håller jag på med? Är jag helt dum i huvudet? Alla vet precis alla vet att det är du & jag mot världen och att vi ska vara tillsammans för evigt. Vad hände här egentligen, vad fick jag i mig för gift? Det var snack om förlovning och vi fick en resa till Paris av min mamma, vad hände egentligen? Vad fick jag för mig? Jag förstår ingenting. du är mitt liv och jag är ditt. Vi har bara varandra. Jag älskar dig, jag avgudar dig. jag dör för dig !


Du har varit ljuset i mitt liv i över tre år. Jag vill inte att det ska sluta nu. Jag vill verkligen uppleva hela mitt liv tillsammans med dig. Med ditt leende, dina andetag och dina isblåa ögon klarar jag av allting i världen. Med dig vid min sida är jag världens starkaste kvinna. Vi har redan haft vårat uppehåll och nu ska allting vara bra, varför blir det inte bra? vad är felet på oss?



booring

Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på Shutter Island, har någon sätt den och tycker den är bra?
Aja jag ska se den vilket fall som iallafall, tur att det är ljust ute nu så kan jag se på den själv ^^


LOVE LOVE LOVE

Det är herrmodell och jag tjatar på min bfriend att köpa dom här läckra skorna!

En sommarfrukost


Godmorgon!

Jag vaknade för bara några minuter sen. Och det jag vaknade av det var en mardröm.
Jag hade en dröm som gjorde så jag fick hjärtklappning typ... Iallafall !

Jag & min pojkvän hade ett jätte stort bråk och vi kastade saker på varandra och sa massa fula saker till varandra. Sen tar han tag om min hals och säger att han aldrig mer vill se mig, att han gör slut och att jag är en äcklig hora!
Ja ni kan ju tänka er hur det känns när man får dom orden upp i ansiktet!

Men han släpper inte taget om min hals. Utan han håller hårdare och hårdare, jag får ingen luft, paniken slår ut och jag börja försöka skrika och slå honom men jag har ingen ork i kroppen. Till slut så faller jag livlös på golvet och han går där ifrån i den stunden vaknar jag upp. Det är ju beviset att det bara var en dröm tack och lov.
Jag har en förmåga att tro att mina drömmar är sanna, det har hänt nästan varje gång jag drömmer en mardröm.
Fast jag vill ju såklart leva kvar i mina drömmar, dom kan vara ganska bra fast det är mardrömmar.
Nu kallar frukosten. Puss ♥





damn vad snygg design ;)

Jag älskar min design! Damn vad duktig jag är ;P
hahahahaha Ciao godnatt sleep tight, Hej Criminal Minds and Supernaturel


GODNATT !


photoshop cp

Just nu så har jag rå damp! Mitt photoshop vill inte funka som jag vill att det ska funka, det är segt och tar en evighet att öppna en bild. Aja får fixa min nya header i något annat program. Vad händer annars ikväll? Det är ju påsklov. hm det hade jag glöm för jag är så jävla ensam, min pojkvän jobbar och jag sitter hemma med allt tråkiga. Aja det är väl över snart ! Jag ska iallafall köra mitt maraton med Supernatuurel & Criminal Minds sen när det är dags att sova.

my new BFFF ♥

Vart ska jag börja? En människa jag inte gillade under något år. En människa som jag bara bråkade med, En människa jag störde mig på. En människa som var tillsammans med min närmaste vän. En människa som visade sig var helt underbar! Och idag är han min bästa vän, Pontus Strand http://pompus.blogg.se en super rolig knäpp person som man aldrig har en tråkig stund med, En vän man kan prata om allt med och man kan säga vad som helst utan han blir sur, grinig men det jag gillar bäst med denna person, är att han är exakt som jag, DUM I HUVUDET ! Det finns ingenting som stoppar oss två på lyset! Vi är alltid lika underbara. Älskar dig vännen ♥


Stereo Love


kommentarsfältet är tillbaka

Jag har fått höra av min boyfriend pontus att det inte gick att kommentera på min blogg. Men nu har jag fixat till det så nu går det att kommentera igen! Så kommentera på alla mina älskade bloggläsare som just nu består av 500 Unika besökare! Aja Jag har hunnit färga ögonbrynen och ögonfransarna och tvättat bort sminket och lagt pånäring på ögonbryn& ögonfransar så dom växer och blir fina och låånga;) Aja soo loong suckers


mina nya nitörhängen fick vara med också :) Snygga va?

Criminal Minds

Tidigare idag så lyste solen ute och jag njöt med solbrillorna på och ett vackert leende på läpparna!
Nu är det bara moln på himlen och jag och min syster ligger ner krypna i sängen och kollar på Criminal Minds, Nu blir det middag men vi ska fortsätta vårat maraton efter. Någon mer än vi två som är stora fan av CM ?
Aja see you later allicator ♥


shopping !


look of today

Nu ska jag möta min syster i centrum för att kolla efter ett par skor till mig, Är väldigt sugen på converse men vi får se vad jag hittar! Detta är då min look of today. snyggt med döskallar !


N

Gomorgon!

Nu är jag pigg och vaken. Solen skiner och fåglarna kvittrar och musiken dunkar i högtalarna!
Vad ska man hitta på idag? Kanske ringer syrran och är pain in the as ;P Aja hörs



Sleep tight

Snygg min design vart, håller ni inte med?
Har precis bestämt tid med Liv & Nicole för en fika på torsdag! ska bli super och förhoppningsvis så flyttar jag till Nicole på måndag eller söndag :) Nej nu ska jag ta en natt macka och sen kolla tvserier ! Puss & Godnatt



Ny design & nytt armband

Skiffade mig en helt ny design, Ska piffa upp den lite med bilder i menyn och en ny header, Snart ska jag kolla på criminal Minds och Supernaturel och nanna kudden sedan. I morgon skulle jag egentligen gått till tandläkaren men jag känner att jag inte mår bra så jag ska boka om tiden. Sen så vet jag inte riktigt vad som händer, kanske drar till pappa eller till centrum för att inskaffa mig något nytt i garderoben. Juste har missat att visa mitt snygga armband jag köpte i södertälje i lördags!


Supernaturel

är en serie som jag bara älskar, jag och min pojkvän är helt lost i den serien !
Någon mer än jag som gillar den?



my and my sister


Rösta på min snygging!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


ändring i bloggen!

Jag är trött på min blogg så därför kommer det komma en ändring inom kort. Jag vet inte riktigt vad för ändring men det kommer en ändring iallafall ! Mer info om det får ni när jag kommit på vad som ska ske !
Puss på muttan

bajs bajs bajs

Nu är jag hemma i min lilla håla. Bajsen kom och hjälpte mig sen åkte vi till mig och åt thaimat och sov en stund nu är jag pigg och vaken. Nu ska ag frossa ur mitt påskägg som jag fick nyss . Kyss mig i arslet ♥


jag är så jävla förbannad !

Jag är så sjukt jävla förbannad på bajskorven. Ikväll skulle blivit en jätte bra kväll, en kväll som varit planerad i över veckas tid. Ingen dyker upp. vi är bakis och sover och är sjukt sega. Jag vill inte vara kvar och min pojkvän ställer inte upp för han drack för mycket igår ( tänk på vad du klarar av pucko) Jag vill bara hem och lägga mig i sängen och gråta ut över alla jävla människor just nu som jag i stort sätt HATAR ! och dåmenar jag alla som lever på denna jord ( eller inte min mamma, du är alltid världens bästa) Resten kan skjuta sig i huvudet


döda mig


bilderna säger ALLT !











Haaallllllååååååååå ;)


bajsen går och korven kommer.

Har ätit thai med bajsen, ska nu bege mig till gallerian och möta upp korven för att köpa något gott till kvällen!
Sen blire myspys all night loong. Bajs ner er !



Lemon Thai


hejdå!


jag känner mig som en slak penis !

när jag ser denna bild !


inga ord ..


kollllla vad smaaaaaal jag eeeee !


Quasii is gone!

Min lilla bajskorv är på jobbet som vanligt, själv sitter jag och kollar Animal Planet och dricker kaffe samt en skål yougurt :P Idag ska jag köpa nya skor, tack babymama !


Jag är så förbannat snygg som nyvaken !

läggdags !!!!


RSS 2.0