någon som ska till Peace & Love ?

2010-03-17 21:35:20   Vardagen

Peace & Love bildades som en förening 1999 i samband med den första Peace & Love – festivalen. De första åren arbetade man för att motverka våld, rasism och främlingsfientlighet i Borlänge och Dalarna. Men efter en tid övergick arbetet till att skapa arrangemang för positiva värden och det ständiga budskapet om Mångfald, Gemenskap och Förståelse etablerade sig. Föreningen Peace & Love är religiöst och politiskt obunden.

Vår vision är att åstadkomma något mer än att arrangera en vanlig festival. Vi ser Peace & Love som något betydligt större och viktigare än så. Faktum är att Peace & Love aldrig hade funnits om vi bara hade varit intresserade av att göra ännu en rockfestival. Vi vill att Peace & Love – veckan, med temadagar och festival, ska finnas till som en årligen återkommande mötesplats för människor i alla åldrar och av alla kulturer och nationaliteter. 

Som en förlängning av vårt ständiga budskap arbetar Peace & Love för att skapa förutsättningar för förändring och självmedvetenhet.

Det har alltid varit viktigt för Peace & Love att så många som möjligt skall kunna ta del av vårt viktiga budskap samtidigt som vi har haft små marginaler att röra oss med. Tack vare ett enormt engagemang bland våra frivilliga funktionärer har festivalen kunnat utvecklas till en av Sveriges mest expansiva och uppmärksammade! 

Eftersom vi under temadagarna och festivalen samarbetar med olika organisationer vars arbete vi vill stödja även ekonomiskt försöker vi efter förmåga ge eventuella överskott till välgörande ändamål.

Postat av: Sara

Svar : Tack så mycket! Jo, jag kikade igenom din, schysst blogg, kommer säkert besöka den fler gånger! Peace and Love alltså? Vilka band är klara dit i år? :)

2010-03-17 21:55:19
URL: http://mehners.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: mjooo, jag tycker låttiteln är lite töntig. Just Manboy hade dom ju kunnat byta, men annars tycker jag den var helt bäst! hehe. vilken tycker du skulle vunnit? :)

2010-03-17 22:13:43
URL: http://prinsessaneva.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?
Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Ditt ord:

Trackback